תמונת רקע

מסעדות כשרות בתל אביב

שוס יצאת כשר  / מסעדות כשרות בתל אביב

מסעדות כשרות בתל אביב

מסעדות כשרות בתל אביב הוא נושא שאפשר לכתוב עליו דפים על גבי דפים. בעבר, זה היה נושא כואב. כיום, מספר המסעדות גדל והתגוון משמעותית וניתן למצוא הכל: מסעדות חלביות כשרות, מסעדות בשריות כשרות, מגוון מסעדות דגים כשרות, סושי כשר ובקיצור, כל מה שתעלו על חיככם ודעתכם.

חוויה, טעם, שירות, איכות, ניקיון, התמדה, ייחודיות. המטרה שלנו היא לעשות טוב – אנחנו לא כותבים על מקומות שאנחנו חושבים שהם לא טובים אלא רק על כאלה שאנחנו חושבים שהם טובים. המדד נקבע על ידי יותר מאדם אחד, ביותר מביקור אחד. אנחנו ממליצים, לא מדרגים.לקריאה נוספת (לדף שמספר על הבחירה שלנו)

ברחובות תל אביב נשמעות המילים בולנז’רי, פרומג’רי ועוד כל מיני רי. בתי הכנסת מלאים בניגונים חדשים ובבתי הספר הדתיים מדברים פתאום צרפתית ואיטלקית. האיטלקים והצרפתים פותחים כאן מסעדות כשרות על ימין ועל ושמאל. וכשהם לא פותחים מסעדה, הם אוכלים במסעדה.

האירופאים האלה יודעים לאכול ולשתות בחוץ ומלמדים גם אותנו. לצד העולים החדשים, “עלו” לשוק הכשר גם שפים מובילים ש”הריחו” את המגמה: שאול אדרת עם בלו סקיי ולומינה, יונתן רושפלד עם הרברט סמואל שאמנם אכזבה בירושלים אך נותרה על כנה בתל אביב, ניר צוק עם מאפו, ויקטור גלוגר עם מסעדה הגורמה בהילטון ועוד רבים וטובים שפתחו מסעדות גורמה כשרות בירושלים, במרכז ובעוד מקומות בישראל ובעולם.

לצדם, התל אביביים החדשים, אלו שמגיעים מבתים שומרי מסורת ורוצים להמשיך את המסורת המשפחתית ולהקפיד על כשרות גם בעיר הגדולה. למרות שמדובר בעיר שרובה חילונית, הציבור הזה, שכולל גם מטיילים ומבקרים מכל רחבי הארץ, מחפש גם בתל אביב אופציות כשרות.

קרא עוד

לסינון לפי אזור, כשרות ועוד

אזור:

הכשר:

בשרי/חלבי:

מומלצת שוס:

מומלצת הקהילה:

סוגי מנות:

מחיר מנה ממוצעת:

מאמרים קשורים

מסעדות כשרות בתל אביב

מסעדות כשרות בתל אביב הוא נושא שאפשר לכתוב עליו דפים על גבי דפים. בעבר, זה היה נושא כואב. כיום, מספר המסעדות גדל והתגוון משמעותית וניתן למצוא הכל: מסעדות חלביות כשרות, מסעדות בשריות כשרות, מגוון מסעדות דגים כשרות, סושי כשר ובקיצור, כל מה שתעלו על חיככם ודעתכם.

חוויה, טעם, שירות, איכות, ניקיון, התמדה, ייחודיות. המטרה שלנו היא לעשות טוב – אנחנו לא כותבים על מקומות שאנחנו חושבים שהם לא טובים אלא רק על כאלה שאנחנו חושבים שהם טובים. המדד נקבע על ידי יותר מאדם אחד, ביותר מביקור אחד. אנחנו ממליצים, לא מדרגים.לקריאה נוספת (לדף שמספר על הבחירה שלנו)

ברחובות תל אביב נשמעות המילים בולנז’רי, פרומג’רי ועוד כל מיני רי. בתי הכנסת מלאים בניגונים חדשים ובבתי הספר הדתיים מדברים פתאום צרפתית ואיטלקית. האיטלקים והצרפתים פותחים כאן מסעדות כשרות על ימין ועל ושמאל. וכשהם לא פותחים מסעדה, הם אוכלים במסעדה.

האירופאים האלה יודעים לאכול ולשתות בחוץ ומלמדים גם אותנו. לצד העולים החדשים, “עלו” לשוק הכשר גם שפים מובילים ש”הריחו” את המגמה: שאול אדרת עם בלו סקיי ולומינה, יונתן רושפלד עם הרברט סמואל שאמנם אכזבה בירושלים אך נותרה על כנה בתל אביב, ניר צוק עם מאפו, ויקטור גלוגר עם מסעדה הגורמה בהילטון ועוד רבים וטובים שפתחו מסעדות גורמה כשרות בירושלים, במרכז ובעוד מקומות בישראל ובעולם.

לצדם, התל אביביים החדשים, אלו שמגיעים מבתים שומרי מסורת ורוצים להמשיך את המסורת המשפחתית ולהקפיד על כשרות גם בעיר הגדולה. למרות שמדובר בעיר שרובה חילונית, הציבור הזה, שכולל גם מטיילים ומבקרים מכל רחבי הארץ, מחפש גם בתל אביב אופציות כשרות.

קרא עוד


מאמרים קשורים

למענה מיידי