בוקה בוקה היא מסעדה כשרה בתל אביב. דוכן משפחתי של אנזו ואחותו לאורה – פוקצ’ות טריות ממולאות תבשילי עוף ובשר, מנות צמחוניות , מוס שוקולד ולימונצ’לו ביתי מדהים. מקור השם בוקה בוקה הוא באטלקית ופירושו כיס בצק ממולא.
תמונה מהמסעדה
פרסם
ישנן מסעדות כשרות בשרונה מרקט. וזה כיף למצוא וליהנות מהן. שרונה מרקט, שוק המזון שנמצא בין הקרייה למרכז תל אביב, מהווה את אחת הנקודות הקולינריות הכי נחשקות בעיר
מסעדות כשרות בנמל ת"א - מקום שכיף להסתובב בו – ים, מקום לילדים להוציא מרץ, חניה קרובה ועכשיו יש גם מה לאכול. צאו, יהיה שוס!
האמת שלא חשבנו שמסעדות דגים כשרות זה כזה שוס. גילינו ים ומלואו. מתוך ים של מסעדות בחרנו כמה מסעדות דגים כשרות בת"א והמרכז. דוגו, יהיה שוס!
אכלתם? שבעתם וברכתם? רוצים לדעת עוד על איזור תל אביב? בשביל זה אנחנו כאן עם טיפים למטייל המסורתי והדתי בתל אביב. צאו לשטח, יהיה שוס!
Shahak Arbel :: DJ :: שחק ארבל
אין ביקורות