תמונת רקע

ארכיון

  • הכל
  • חדשוס
  • טיפים ומסעדות כשרות למטייל המסורתי
  • שבוע שוס: פרשת שבוע ומתכון
מסעדת הבלקן הכשרה בתל אביב

בלקן

בלקן היא מסעדת שף חלבת שבאה להכיר לסועד הישראלי מגוון מנות עדכניות מובחרות ומגוונות מארצות הבלקן, קרואטיה, סרביה, בוסניה מעט מצפון יוון, מערב טורקיה ובולגריה. בתפריט- דגים במספר צורות הכנה, מאפים טריים נהדרים, סלטים המאפיינים את האזור, קיימאק ועוד.  ...

רותס

מסעדת רותס ROOTS מגישה מטבח לבנטיני כשר במבנה היסטורי בעכו. המסעדה הוקמה ע״י שני חברי ילדות, נוצרי ומוסלמי, ילידי עכו שחברו לשף אורי ארנולד על מנת להגיש לראשונה אוכל כשר ואיכותי בעכו. ברותס מוגשת פרשנות מקומית עכשווית למנות לבנטיניות פופלאריות עם מיטב הבשרים ומיטב הדגה של עכו....

לוגו מסעדת הצוק

הצוק

בין שמיים למים שוכנת מסעדת הצוק – מסעדת שף כשרה בראש הנקרה שבה נוסקות הנאות החיים לגבהים חדשים. המסעדה מאפשרת למבלים ליהנות מכל הטוב שלטבע יש להציע, בתוך הצלחת ומחוצה לה. את מסעדת הצוק הקימו צמד השפים מאור מלכה ואריק דניארו, שהגשימו את החלום לפתוח מסעדת שף כשרה. החלונות הפנורמיים בחלל המזמין צופים למראות הגלים, ומשתלבים בהרמוניה עם חוויה קולינארית ייחודית מסוגה. הנאות הטעם של המסעדה מבוססות על תפריט שף כשר, הכולל מטעמים מוקפדים מהמטבח הים תיכוני: ממנות בבשרים מגרות ועד אוצרות ימיים טריים. מתאימה גם לאירועים עד 110 מוזמנים....

02

אחרי המסעדות הכשרות אנה ומונא הירושלמיות והמצליחות, מצטרפת לרשימה מסעדה חדשה מאותו בית יוצר. מסעדת 02 ממוקמת במלון ענבל ומפגישה את קונספט השיפודיה עם טאצ' של מסעדת שף. כך למשל תמצאו בתפריט שיפודי פרגית עם אריסה וסילאן, נתח קצבים או שקדי עגל, והכל עשוי בקפידה ומביא לצלחת את כל האיכויות המצופות ממסעדת שף....

קומו

קומו היא החלבית הכשרה של שף ליאור יעקב (ויולט, קיטשן מרקט) בהרצליה פיתוח. המסעדה ממוקמת במלון NYX היוקרתי והתפריט יוקרתי בהתאם: סלמון אסייתי בסאקה וסויה, קציצות דג בקארי ירוק ולקינוח אלפחורס פתוח עם מוס פיסטוק, מוס פרלינה, קוקוס קלוי וריבת חלב....

נומי

שף יורם ניצן ממול ים מנצח על מסעדה כשרה במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב באווירה יוקרתית ובטעמים נהדרים. הזדמנות גם לשומרי הכשרות להנות ממנות שף מהרמה הגבוהה ביותר. בין המנות: שקדי עגל עם אנדיב אדום צלוי, ציר עגל, קולי פלפלים אדומים וויניגרט פיסטוק; מרק שורשים לבנים עם שמן עשבים, פטריות שימג'י, בצל קלוי ודוקסל פטריות שמלווה את ניצן עוד מימיו במול ים; נתח קצבים עשוי למחצה על הגריל עם בק צ'וי, ירקות צלויים, וציר בלסמי.  ...

לוגו מסעדת האקליפטוס הכשרה בירושלים

האקליפטוס

מסעדת האקליפטוס הנה אחת המסעדות המוכרות בירושלים. תפריט המסעדה מבטא את סגנון האוכל הארץ-ישראלי העתיק והמודרני, המסעדה שואפת להחיות מסורות אוכל נשכחות אשר סודותיהן נשמרו במשך אלפי שנים ומקורם בתקופת התנ”ך. משה בסון, השף ובעל המסעדה, מביא למנות את מיטב התוצרת המקומית ונותן גוון אישי לתפריט עם מאכלים ממקורותיו העירקים. המסעדה, אשר ממוקמת בקומה הראשונה של בניין מרשים מאבן ירושלמית שנבנה בסוף המאה ה19, צופה למזרקת טדי ולחומות העיר העתיקה ומגדל דוד. המסעדה מעוצבת בסגנון אקלקטי בהשראת בית מזרח תיכוני, עם עתיקות מיוחדות שנאספו על ידי השף, ציורי קיר ושטיחים רקומים. אור נרות ומוזיקה אותנטית משרים אווירה המכינה את הסועדים להיסחף לחוויה...

לוגו של מסעדת ואלרו הכשרה

ואלרו

ואלרו הוא רסטרו-בר כשר באווירת שוק צבעונית ותוססת. תפריט המסעדה משלב מנות קלאסיות עם טוויסט ירושלמי עדכני, כאשר הקו המנחה הוא השימוש בחומרי גלם טריים מהבסטות בשוק באופן יומיומי. במקום תפריט אלכוהול עשיר ושופע ובו קוקטיילים ייחודיים, יינות מרחבי העולם, סוגי וויסקי גבוהים ועוד. בנוסף תוכלו ליהנות מליין קבוע של דיג׳יי הבית שיארח פעמיים נוספות בשבוע דיג׳יי מרחבי הארץ. המסעדה נגישה לנכים....

ללוגו של מתחם האירועים רוז ברחובות

רוז – מתחם אירועים

רוז הוא חלל אירועים וכנסים הממוקם במתחם הרכבת ברחובות המגיש מנות שף. יחודו הוא בכך שסגנון האוכל משתנה בהתאם לחוגגים.כן, כן, עבור כל אירוע תוכלו להזמין תפריט שונה לחלוטין וכך לקלוע בדיוק לטעמם של האורחים. כדאי לדעת המתחם משתף פעולה עם מלון לאונרדו בוטיק (שנמצא באותו המתחם) וכך מקיים שבתות חתן, בר מצווה, שבע ברכות ועוד....

לוגו של דוניא הכשרה בתל אביב

דוניא

משמעות המילה דוניא היא עולם. דוניא לוקחת את ההשראות של המזרח התיכון ומגישה אותן באופן פשוט, מרגש, צבעוני ומרתק. הבשרים ניצלים על גחלי הדרים, מוגשים במאפים מקומיים שונים, ירקות חרוכים כבושים ומעושנים לצד ועם רטבים וממרחים שמיוצרים במיוחד לסניפי דוניא. דוניא מביאה את הסיפור והזהות של הישראליות, האוכל המזרח תיכוני על כל יצריו וטעמיו, בניצוחו של שף מאיר אדוני....

למענה מיידי