תמונת רקע

ארכיון

  • הכל
  • חדשוס
  • טיפים ומסעדות כשרות למטייל המסורתי
  • שבוע שוס: פרשת שבוע ומתכון
זכאים מסעדה טבעונית כשרה תל אביב

זכאים

בתפריט של זכאים תפגשו אוכל מקורי ויצירתי, עם עסקית בראנץ' משתלמת בסופ"ש. סעודה מלאה במחיר מפנק, שתפתיע אתכם בכל נגיסה ונגיסה. הארוחה כוללת שני משקאות לבחירה; מבחר מנות פתיחים: גבינת פילדלפיה טבעונית, טפנד זיתים, פסטו, חומוס עם טחינה, כדורי פלאפל, סלט ירקות, מה סוגי סלטים חריפים, לחם מחמצת או חלה טריים ונימוחים, הנאפים במקום, וכמובן – את הצ'יפס ה"קרוע" שחובה לטעום, ולהתאהב בו מיד; כשאל כל השלל הזה מצרפים מנה עיקרית לבחירה – גונדי כרובית בגרסה המקורית של זכאים, שיפודי פטריות יער צלויות על גחלים, קלצונה לא סגור, חציל בלאדי שרוף בלהבות, סלט ניסואז במתכונת ייחודית, ועוד ועוד הצעות מפתות...

מסעדה כשרה בשרית באילת

פיפט אבניו

פיפט' אבניו, היא מסעדת בר בשרית שנמצאת באילת, סמוך למלון הרודס ומשקיפה ללגונה. המסעדה הפכה לכשרה בשנת 2018, לאור הביקוש הרב למסעדות כשרות באילת. מהלך המעבר לכשרות כלל בניית תפריט חדש על ידי השף אביב משה. מלבד היות המקום מסעדת שף אילתית כיפית, ניתן ליהנות גם  מערבי קונספט של מוסיקה ואוכל. האווירה במקום נעימה וכיפית והשירות נדיב ואדיב. החלל המרכזי כולל כ- 90 מקומות ובמקום די-ג'י שמנעים לאורחים את השהייה מדי ערב. בעמדת הבר כ-35 מקומות ישיבה ובמרפסת עוד 60 מקומות (בסוכות המרפסת הופכת לסוכה). ניתן ליהנות מתפריט מגוון ואף לקיים אירועים פרטיים ועסקיים עד 150 איש בישיבה עם הגשה או עד 300 איש לבופה. לתפריט המסעדה...

לוגו מסעדת מיטבלים הכשרה בראש פינה

מיטבלים

מסעדת שף ותיקה מאוד בראש-פינה שבגליל העליון בניצוחו של יניב חדד. שם המסעדה ניתן לה בשל שילובם של הבשרים (Meat-balim) המוגשים במסעדה עם אינספור מטבלים משגעים. המטבח של מיטבלים מציע שילוב של חדשניות ויצירתיות עם טעמים נוסטלגיים מבית אמא. בתפריט מנות מעולות של בשר, עוף, דגים וגם צמחוניות. הכל טרי ובאיכות מעולה....

לוגו האותנטית החדשה הכשרה בבאר שבע

האותנטית החדשה

המטבח באותנטית החדשה פתוח ומבשלים בו בצורה גלויה ובלתי מתפשרת את כל המנות. במסעדה מוגש תפריט פיוז׳ן עשיר שהרכיב השף יקיר מסרטי, תפריט שאותנטי לחוויותיו ולמסעות הטעם שלו. השף מאמין באוכל שמח שמוגש עם מחשבה יצירתית, דיוק שגורם עונג וחוויה אותנטית מיוחדת. ההקפדה על חומרי גלם טריים יום יום מורגשת ומוצגת בכל רגע, והמטבח הפתוח מזמין כל אחד ואחת לגלות את המתרחש בו. עוד לפני שטעמתם כבר תתחילו להתאהב. ...

מסעדת הבלקן הכשרה בתל אביב

בלקן

בלקן היא מסעדת שף חלבת שבאה להכיר לסועד הישראלי מגוון מנות עדכניות מובחרות ומגוונות מארצות הבלקן, קרואטיה, סרביה, בוסניה מעט מצפון יוון, מערב טורקיה ובולגריה. בתפריט- דגים במספר צורות הכנה, מאפים טריים נהדרים, סלטים המאפיינים את האזור, קיימאק ועוד.  ...

רותס

מסעדת רותס ROOTS מגישה מטבח לבנטיני כשר במבנה היסטורי בעכו. המסעדה הוקמה ע״י שני חברי ילדות, נוצרי ומוסלמי, ילידי עכו שחברו לשף אורי ארנולד על מנת להגיש לראשונה אוכל כשר ואיכותי בעכו. ברותס מוגשת פרשנות מקומית עכשווית למנות לבנטיניות פופלאריות עם מיטב הבשרים ומיטב הדגה של עכו....

לוגו מסעדת הצוק

הצוק

בין שמיים למים שוכנת מסעדת הצוק – מסעדת שף כשרה בראש הנקרה שבה נוסקות הנאות החיים לגבהים חדשים. המסעדה מאפשרת למבלים ליהנות מכל הטוב שלטבע יש להציע, בתוך הצלחת ומחוצה לה. את מסעדת הצוק הקימו צמד השפים מאור מלכה ואריק דניארו, שהגשימו את החלום לפתוח מסעדת שף כשרה. החלונות הפנורמיים בחלל המזמין צופים למראות הגלים, ומשתלבים בהרמוניה עם חוויה קולינארית ייחודית מסוגה. הנאות הטעם של המסעדה מבוססות על תפריט שף כשר, הכולל מטעמים מוקפדים מהמטבח הים תיכוני: ממנות בבשרים מגרות ועד אוצרות ימיים טריים. מתאימה גם לאירועים עד 110 מוזמנים....

02

אחרי המסעדות הכשרות אנה ומונא הירושלמיות והמצליחות, מצטרפת לרשימה מסעדה חדשה מאותו בית יוצר. מסעדת 02 ממוקמת במלון ענבל ומפגישה את קונספט השיפודיה עם טאצ' של מסעדת שף. כך למשל תמצאו בתפריט שיפודי פרגית עם אריסה וסילאן, נתח קצבים או שקדי עגל, והכל עשוי בקפידה ומביא לצלחת את כל האיכויות המצופות ממסעדת שף....

קומו

קומו היא החלבית הכשרה של שף ליאור יעקב (ויולט, קיטשן מרקט) בהרצליה פיתוח. המסעדה ממוקמת במלון NYX היוקרתי והתפריט יוקרתי בהתאם: סלמון אסייתי בסאקה וסויה, קציצות דג בקארי ירוק ולקינוח אלפחורס פתוח עם מוס פיסטוק, מוס פרלינה, קוקוס קלוי וריבת חלב....

נומי

שף יורם ניצן ממול ים מנצח על מסעדה כשרה במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב באווירה יוקרתית ובטעמים נהדרים. הזדמנות גם לשומרי הכשרות להנות ממנות שף מהרמה הגבוהה ביותר. בין המנות: שקדי עגל עם אנדיב אדום צלוי, ציר עגל, קולי פלפלים אדומים וויניגרט פיסטוק; מרק שורשים לבנים עם שמן עשבים, פטריות שימג'י, בצל קלוי ודוקסל פטריות שמלווה את ניצן עוד מימיו במול ים; נתח קצבים עשוי למחצה על הגריל עם בק צ'וי, ירקות צלויים, וציר בלסמי.  ...

למענה מיידי