תמונת רקע

ארכיון

  • הכל
  • חדשוס
  • טיפים ומסעדות כשרות למטייל המסורתי
  • שבוע שוס: פרשת שבוע ומתכון
לוגו של מסעדת ואלרו הכשרה

ואלרו

ואלרו הוא רסטרו-בר כשר באווירת שוק צבעונית ותוססת. תפריט המסעדה משלב מנות קלאסיות עם טוויסט ירושלמי עדכני, כאשר הקו המנחה הוא השימוש בחומרי גלם טריים מהבסטות בשוק באופן יומיומי. במקום תפריט אלכוהול עשיר ושופע ובו קוקטיילים ייחודיים, יינות מרחבי העולם, סוגי וויסקי גבוהים ועוד. בנוסף תוכלו ליהנות מליין קבוע של דיג׳יי הבית שיארח פעמיים נוספות בשבוע דיג׳יי מרחבי הארץ. המסעדה נגישה לנכים....

ללוגו של מתחם האירועים רוז ברחובות

רוז – מתחם אירועים

רוז הוא חלל אירועים וכנסים הממוקם במתחם הרכבת ברחובות המגיש מנות שף. יחודו הוא בכך שסגנון האוכל משתנה בהתאם לחוגגים.כן, כן, עבור כל אירוע תוכלו להזמין תפריט שונה לחלוטין וכך לקלוע בדיוק לטעמם של האורחים. כדאי לדעת המתחם משתף פעולה עם מלון לאונרדו בוטיק (שנמצא באותו המתחם) וכך מקיים שבתות חתן, בר מצווה, שבע ברכות ועוד....

לוגו של דוניא הכשרה בתל אביב

דוניא

משמעות המילה דוניא היא עולם. דוניא לוקחת את ההשראות של המזרח התיכון ומגישה אותן באופן פשוט, מרגש, צבעוני ומרתק. הבשרים ניצלים על גחלי הדרים, מוגשים במאפים מקומיים שונים, ירקות חרוכים כבושים ומעושנים לצד ועם רטבים וממרחים שמיוצרים במיוחד לסניפי דוניא. דוניא מביאה את הסיפור והזהות של הישראליות, האוכל המזרח תיכוני על כל יצריו וטעמיו, בניצוחו של שף מאיר אדוני....

שגב מסעדה בשרית כשרה בנתניה

משה שגב מטבח שף כשר

ב'משה שגב' מוגש תפריט כשר עם חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. חוויית אירוח יוצאת-דופן בשיטת הגשה ישראית מקורית - שלל מנות ראשונות המונחות במרכז השולחן, ולצידן יוגשו מנות גורמה כשרות ויצירתיות בגובה העיניים שהורכבו על-ידי השף. לאחר הזמנת המנה העיקרית, יוגשו למרכז השולחן 8 מנות ראשונות בנדיבות, טריות וססגוניות, ללא הזמנה וללא המתנה. כיף בשגב, יש אוירה מדהימה ושמחה. כדאי לנסות. באחריות....

סטקייה בכפר

במושב יערה היפיפה שבגליל המערבי אפשר לשבת מול הנוף עם סטייק עסיסי וכוס יין מקומי ולהתענג...

מרינה גריל

מרינה גריל היא בית לבשר טוב, מהמבורגר עסיסי ועד לכתף טלה צלויה, תאוות הבשרים משתלטת מכל כיוון...

דוברובין- יסוד המעלה

במתחם האירועים היפיפה וההיסטורי מיישנים בשרים איכותיים, מגישים יינות גליליים משובחים ויוצרים אווירה קסומה וכפרית...

וינו דל מר

החיבור בין הדגים של אשדוד ובין יינות מכל רחבי העולם, מוזיקה ספרדית ואווירה אירופאית, הופך את וינו דל מאר לפנינה על שפת הים...

גספאצ’ו

תוצרת מקומית, דגים ישר מהמים, השפעות קולינריות מספרד ומרוקו ועידון של מטבח שף - זה המרק שגספצ'ו תבשל לכם...

טרייבקה

הביסטרו הים תיכוני החדש של מלון ליאונרדו מספק את תאוות הבשרים במנות מוקפדות עם נגיעות אמריקאיות, כמו בטרייבקה...

למענה מיידי