תמונת רקע

ארכיון

  • הכל
  • חדשוס
  • טיפים ומסעדות כשרות למטייל המסורתי
  • שבוע שוס: פרשת שבוע ומתכון
לוגו דרומה סושי הכשרה ברומא

Daruma Sushi

בפיאצה בולוניה המרכזית קיים פלא לא יתואר, סושי כשר במרכז רומא. הסושי האהוב עם דגים, ירקות ושאר תוספות מחבר בין יפן, איטליה וישראל....

יאקימונו

יאקימונו היא מחלוצות המטבח היפני בארץ. מוסד קולינרי ותיק השומר על סטנדרטים גבוהים מאז הקמתו בשנת 1994. החזון של אבי כהן ז"ל המייסד והבעלים, היה להביא לארץ את הקולינריה היפנית בצורה המדויקת ביותר, בלי פשרות, עם דגש על שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר ובעיקר הדגים, שהם ברמה הגבוהה ביותר שניתן למצוא בישראל. תשומת הלב לפרטים הקטנים ביותר היו ערך עליון אצל אבי כהן וכך בהתאם לחזונו תפגשו ביאקימונו בשפים מיומנים המכינים מנות יפניות קלאסיות כמו סשימי וסושי, דים סאם, מנות טמפורה ומנות טפאנייקי המוגשות בכלי אוכל יפניים בייבוא מיוחד ומלוות בשירות מקצועי, אך מאוד אישי....

לוגו נגיסה

נגיסה

מסעדת "נגיסה" האסיאתית הכשרה החלה את פעילותה בכפר סבא ב- 2008, מתוך כוונה להנגיש אוכל אסיאתי המשלב חומרי גלם טריים ואיכותיים לחיך הישראלי. המסעדה התרחבה לרשת, המציעה שלל מנות אסיאתיות אותנטיות ומגוונות ותפריט סושי עשיר וטרי, עם אווירה שלווה וחמימה של המזרח הרחוק.  נגיסה מביאה את הטעמים, הצבעים והריחות של המטבח האסיאתי הכשר לכלל לקוחותיה, ומספקת חוויה קולינרית אמיתית המפעילה את כל החושים....

סושיבוקס מבשרת

מטבח פיוז'ן אסייתי במבשרת ציון. טעמים, צבעים ותבלינים שלא הכרתם, מ-5 מדינות שונות באסיה. תפריט רחב ועשיר עליו אמונים שני שפים מוכשרים: האחד יפני והשני ישראלי המתמחה באוכל אסייתי משובח. במקום תמצאו דגים טריים ופרודוקטים ברמה הגבוהה ביותר שיש מידי יום, ותפריט קוקטיילים מושקע וטרופי במיוחד, שיהיה מעניין ליד האוכל....

לוגו של נאיה הכשרה

נאיה

מסעדת פיוז'ן אסייתית וכשרה בבית נקופה. לחמניות באו, סושי ומרקים הם רק חלק מהתפריט. אגב, מדובר באותם בעלים של דרך הגפן בבית זית, כך שההבטחה גדולה....

לוגו של סושימוטו, מסעדת סושי כשרה בשדרות

סושימוטו

גם בשדרות אפשר לאכול סושי איכותי! סושימוטו היא מסעדה אסייאתית המציעה תפריט רחב ומגוון בטעמים ייחודים. במסעדה חובורות להן יחד יפן, תילאנד וויאטנאם, מתובלות בטאץ' של פיוז'ן מערבי בכל מנה. לחובבים הותיקים וגם למי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם הסושי....

שאטו

המסעדה של השף ערן לנקרי היא הכוכבת הותיקה של עיר המלכים עם תפריט פיוז'ן שמחבר בין אסיה לחוף של אילת...

טוגראשי

המטבח היפני הוא אמנם השולט, אבל תמצאו בטוגראשי גם נגיעות תאילנדיות וסיניות עם כל הטעמים הקלאסיים של האזור...

איזבלה

הסושיה הכשרה של אילת היא מקום נעים לדגום בו מנות יפניות מוקפדות מחומרי גלם איכותיים במיוחד...

סטיישן 9

זה המקום לאכול בו אוכל אסייתי מסין, יפן, תאילנד והסביבה בלי להיכנע לקלישאות...

למענה מיידי