מאפים ועוגיות טריפוליטאיות שהמתכונים שלהם סודיים והולכים אחורה לפחות 70 שנה, היום הנכדים של הלקוחות הראשונים קונים פה בכל שבוע
בשרים בתיבול ים תיכוני נעטפים בלאפות שנאפות בטאבון שבמקום ואולי בגלל זה יש מכורים שמגיעים כמעט בכל יום
מהפסטות ועד הפיצות, מהאנטיפסטי ועד הקצלונה והניוקי, אפשר לומר שאיטליה נחתה באור יהודה והיא כאן להישאר
משנות השבעים פועלת המסעדה הקטנה שיש בה הכל – גם בשרים, גם דגים וגם תחושה משפחתית חמה ומפנקת
הסניף המקומי של המסעדה הביתית שמגישה מנות בוכריות אותנטיות לא ישן גם אחרי 30 שנות אוכל
שיפוד אחד ליד החומוס והסלט ולא צריך יותר מפיתה טרייה – והכל אפשר למצוא אצל עובד בכפר
המסעדה הותיקה שקרויה על שם המבצע ההוא מגישה אל השולחנות כבר כמעט ארבעים שנה בשרים, דגים וסלטים שיוצרים חוויה נוסטלגית וטעימה