מסעדת ריבר בראשון לציון, מציעה ללקוחותיה מטבח אסייתי מגוון, עם תפריט מהמיטב של המטבח התאילנדי, הויאנטמי, הסיני, היפני ועוד.
ריספשיין הוא בר-מסעדה במרכז החדש של גבעתיים, המציע מקום בילוי כיפי לציבור שומרי הכשרות – אוכל טעים ומוקפד לצד קוקטיילים במבחר מרשים ביותר.
קזן בראסרי בשרים בלב רחוב אחוזה, בו תוכלו למצוא מנות איכותיות בביצוע מוקפד בטווח המחירים השפוי. על תפריט המסעדה מנצח השף הבינלאומי שחר ברנע.
בר יין חדש ומקסים בלב שרונה. טועמים יינות בכרטיסיה מיוחדת. הכל מלווה במנות שף חלביות מדהימות. בקיצור, וואהו!
בר מסעדה בשרי חינני בגבעתיים. עם רוח צעירה והמון מנות טאפאס מעניינות.
סיאול האוס – מסעדה קוריאנית עם תפריט שכולל מגוון מנות מהמטבח הקוריאני – טטבוקי, צ’פקה, קימבפ, קימשי ועוד. טבעוני, נטול גלוטן בחלק מהמקרים, מעניין, חריף חמוץ ומתוק. סיאול האוס, רחוב חב”ד 34, העיר העתיקה בירושלים. ראשון עד חמישי, 12:00-20:00. 074-704-0404 פרווה, רבנות ירושלים
בתפריט של זכאים תפגשו אוכל מקורי ויצירתי, עם עסקית בראנץ’ משתלמת בסופ”ש. סעודה מלאה במחיר מפנק, שתפתיע אתכם בכל נגיסה ונגיסה. הארוחה כוללת שני משקאות לבחירה; מבחר מנות פתיחים: גבינת פילדלפיה טבעונית, טפנד זיתים, פסטו, חומוס עם טחינה, כדורי פלאפל, סלט ירקות, מה סוגי סלטים חריפים, לחם מחמצת או חלה טריים ונימוחים, הנאפים במקום, וכמובן – את הצ’יפס ה”קרוע” שחובה לטעום, ולהתאהב בו מיד; כשאל כל השלל הזה מצרפים מנה עיקרית לבחירה – גונדי כרובית בגרסה המקורית של זכאים, שיפודי פטריות יער צלויות על גחלים, קלצונה לא סגור, חציל בלאדי שרוף בלהבות, סלט ניסואז במתכונת ייחודית, ועוד ועוד הצעות מפתות…
מסעדת אלדין בדרה ממוקמת על חוף ימה של אשדוד, התפריט מורכב ממנות פתיחה קלילות, דגים , סלטים , פסטות במגוון צורות ורטבים וממנות עיקריות מיוחדות ומפתיעות, יינות מהארץ ומהעולם ובר מרשים במרכז המסעדה. המסעדה נמצאת הים, היא מוארת וחמימה, מתהדרת בחלל פנימי בסגנון טוסקני עם טרסה חיצונית. על אימפריית אלדין חולשים בני הזוג אלי ואתי אלקובי. אלי הוא בעל ספינת דייג וכן דייג במקצועו, כך שאת הדג המונח לפניכם על הצלחת אלי משה מהמים בעצמו כמה שעות קודם לכן… ואתי? אחראית על כל היתר:)
הסניף הכשר הראשון של לנדוור נמצא במתחם היכל התרבות בתל אביב, סמוך לרחוב רוטשילד. קפה גדול, בו ניתן לשבת בפנים ובחוץ. תפריט החלבי המיוחד הכולל: מנות דגל חלביות, צלחות דגים מפתות, קערות ססגוניות של פסטות ורביולי, קינוחים משמחים וקפה משובח.
מטבח שמשלב גריל בשרים יחד עם מנות המשתנות על בסיס יומיומי. המקום פועל כמסעדה מדי יום עד השעה 18:00, ולאחר מכן המסעדה פתוחה, בערבים, רק לאירועים פרטיים כגון אירועי חברה, ימי הולדת, ברית או בריתה, בר-מצווה או בת-מצווה ולכל ארוע שתחפצו.