מסעדות כשרות חדשות נפתחות, מסעדות ותיקות בוחרות לעבור למתכונת כשרה… הזירה הקונלינארית-כשרה בישראל תזיזיתית ומרגשת, וכל מקום שמצטרף לרשימת האופציות הוא עבורנו סיבה למסיבה. אז הנה עידכון חם על עשרה מקומות שהתחדשו בזמן האחרון:
כרמן – מסעדה בשרית מיוחדת בשרונה מרקט, בניצוחו של השף מוריס אביטן. בין המנות: טחול וכבד אווז צלוי, נקנקיות בסגנון טולוז והמבורגר רוסיני עם פרוסות כבד אווז ורוטב יין. ללקק את האצבעות.
בשרי, רבנות
בול אנד ג’וס – אהבתם את קה-פה האנוי? הבעלים פתח דוכן בצמוד לו! מיני בית קפה טבעוני ונטול גלוטן שכל מנה בו עולה 45 ₪. בין המנות תוכלו למצוא מנות ויאטנמיות וסיניות כמו אצל האחות הגדולה, לצד שייקים קרים וקינוחים.
בהשגחת הרב יעקב בצלאל חרר
דוניא – סניף שני למסעדת הרחוב של השף מאיר אדוני ברחוב בן יהודה. שווארמה, ערייאס, קובה, ועוד מנות אותנטיות בביצוע של מסעדת שף.
בשרי, רבנות
צ’יצ’ו – המסעדה המוכרת משוק שרונה הפכה רשמית וחגיגית לכשרה! אומנם האוכל תמיד היה כשר אבל המקום היה פתוח בשבתות ומטבע הדברים לא קיבל תעודת כשרות מהסיבה הזו. עכשיו גם הפינה הזאת נסגרה, ובר האוכל המרוקאי פתוח בפני כולם.
בשרי, רבנות
מונו – הטברנה היוונית הפכה להיות כשרה. במקום מוגשות מנות יווניות מסורתיות כמו למשל פרגית, קבב עגל ומוסקה.
בשרי, רבנות
מיקי בר סלטים – מקום קטן של טוסטים וסלטים בשרונה מרקט. הכל פרשי וקליל.
חלבי, רבנות
ברדו – באזור התעשייה פולג (כן, כן, ליד איקאה) נפתחה מסעדה כפרית נהדרת, כולל מאפייה שתשכנע אתכם לקחת עוד משהו הביתה.
חלבי, רבנות
פוסה – מסעדה חדשה באיזור התעשיה של יוקנעם. הקונספט הוא מנות בפיתה – עראייס, כבד, חריימה… כל מה שטעים וטוב אבל בפיתה.
בשרי, בד”צ
גוסטו די נונה – בית קפה כפרי בטעמים איטלקיים אותנטים בישוב מורן. מנות איטלקיות פשוטות אך מדויקות.
חלבי, רבנות מהדרין
ג’ספר 08 – במלון ישרוטל אגמים אילת נפתח בר חדש, מאותם הבעלים של שף ג’ספר ג’ונס, הבר התל אביבי. בתפריט מאכלי בר חלביים, ומגוון קוקטיילים ושאר משקאות מעולים.
חלבי, רבנות
אין תגובות