תמונת רקע

סיכום הטרנדים הכשרים של 2018 במסעדות!

שוס יצאת כשר / חדשוס  / סיכום הטרנדים הכשרים של 2018 במסעדות!

חן קליין

2018 הסתיימה לה וזה הזמן לבחון מה עבר על עולם המסעדות הכשרות בשנה האחרונה. אספנו לכם את כל הטרנדים, המגמות והמנות החמות ביותר!

בוחרים בתעודה

יותר ויותר מסעדות הפכו לכשרות, ושפים שעד היום בישלו ללא תעודה בחרו לפתוח מסעדה כשרה ומושגחת. אפילו רשתות כמו אגאדיר וג’אפניקה, המזוהות כל כך עם בייקון ושרימפס, בחרו לפתוח סניפים כשרים. איך שלא תהפכו את זה, שומרי הכשרות זוכים להנות סוף סוף מכמה מנות גדולות באמת, והלוואי שזה ימשך ככה.

הכל בפיתה

אם פעם אוכל רחוב היה שווארמה, פלאפל ופיצה עם זיתים, 2018 גרמה לכך שתוכלו למצוא תחת כל עץ רענן מנות גורמה בפיתה ופיצות עם ארטישוק צלוי ומייפל. ואם כבר מדברים, תראו לנו מסעדת שף אחת שלא מגישה עראייס!

מנה במסעדת רותס הכשרה בעכובין בר למסעדה

מגמת הברים הכשרים לא התחילה השנה, אבל המקומות שבוחרים לחיות בין הבר למסעדה דווקא צצו השנה כמו פטריות אחרי הגשם. מסתבר שהדוס הממוצע מיצה את הפאב המגניב ואת חווית האלכוהול שבו, והמשיך הלאה אל מקומות שמעניקים את הטוב שבכל העולמות: גם אוכל טוב, גם אלכוהול משובח. מה רע?

אין כמו בבית (מלון)

מסעדות וברים רבים נפתחו השנה דווקא בבתי מלון. העובדה הזאת משמחת במיוחד, כי היא פותחת עולם שלם של אפשרויות לאנשי העסקים שאוכלים כשר ולתיירים היהודים מרחבי העולם. גם אם מה שמביא אתכם אל המלון הוא לא ביזנס אלא פלז’ר, אין ספק שחווית הבילוי באווירה היוקרתית תחזיר אתכם לסיבוב נוסף.

לא רק מיינסטרים

שנת 2018 הביאה עוד דחיפה קטנה של מסעדות נישה ובוטיק אל מחוזות הכשרות. אוכל מקסיקני, תאילנדי או מעושן במעשנת ביתית? היום הכל כבר קיים! למה להסתפק בבית קפה עם סלט חלומי וסטייק סלמון כשכבר אפשר לאכול סנדוויץ’ בוטיק באותו המחיר?

מותן של השטויות

הדבר הכי טוב שקרה השנה היה מותם בשיבה טובה של טרנדים מיותרים כמו גלידות שחורות ומאכלים בצורת חד קרן. התנערנו מהחיצוניות המיותרת וחזרנו אל מה שבאמת טעים, מחדש ועשוי טוב. אישית אנחנו מוכנים לטעום עוד 10 עראייס טרנדיים ולא עוד צ’יפס אחד מצי’פסייה!

מה מצפה לנו ב2019? אפשר רק לנחש.

 

אין תגובות

פרסם תגובה

למענה מיידי