תמונת רקע

לאן יוצאים בפסח?מה אוכלים בבית? עוד רעיונות

שוס יצאת כשר / חדשוס  / לאן יוצאים בפסח?מה אוכלים בבית? עוד רעיונות

לטייל בצפון ולאכול במסעדה כשרה לפסח באמצע הדרך

את רשימת המאה פלוס מסעדות שפתוחות בחול המועד שלנו כבר קראתם? 100 פלוס מסעדות כשרות לפסח שפתוחות בחול המועד

מחפשים רעיונות נוספים? עמוק יותר, עם תמונות? אז הגעתם למקום הנכון….

גיליס מסעדת בשרים כשרה ברמת הגולן

גיליס – נוב, רמת הגולן

מעצמת הבשר בגולן
תארח בימי חוה״מ פסח לארוחות קלות, כשרות לפסח ( בשר- חלק);
בשרים נפלאים גם בקצביה הצמודה;

זיגל מסעדה כשרה ברמת הגולןמסעדת זיגל בכפר האמנים אניעם, רמת הגולן

פתוחה בחול המועד פסח. כשר רבנות לאוכלי קטניות (חלק ריאה). א-ד : 12-22, ה : 12-15

 

כשר לפסח ומעניין

כרם המעשים הטובים – מושב תקומה

פעילות חווייתית במושב- מפסיקים לאכול ומשחקים במשחק אינטראקטיבי המשלב: כושר ניווט, כושר המצאה, יכולת עבודה בצוות, שימוש במדיה דיגיטלית, בישולי שדה ועבודה חקלאית, והכל בליווי מדריך.  זמן הפעילות ביום הסיור כ 3-4 שעות. אפשרות לשעת עבודה חקלאית בתוך “כרם המעשים הטובים”. מחיר למשתתף: 25 ₪  למעוניינים בסיום הפעילות ישנה אפשרות קטיף לימונים עצמי (בתשלום נפרד).מספר המשתתפים בכל פעילות מוגבל.  ביום השני של חול המועד, י”ז ניסן, 2.4, יתקיים יום פעילות באנגלית ולמחרת ביום השלישי של חול המועד י”ח ניסן 3.4 יתקיים יום בעברית. כדאי להירשם מראש. 077-7295863

ירושלים

מסעדות כשרות במחנה יהודה“יאללה באסטה”

החברה מוציאה סיורים קולינריים מודרכים בזמן הפסח. הסיורים עוברים אך ורק במקומות כשרים לפסח ונותנים אפשרות ליהנות מהצבעוניות של השוק, הבאסטות, הגלריות והמסעדות, תוך כדי טעימות של מאכלים ומשקאות מיוחדים לחג. בין הטעימות ניתן למצוא:  רול סושי בטעם ישראלי, עלי גפן ממולאים, תבשיל אתיופי מסורתי, גבינות ברמה עולמית, גלידה איטלקית ומשקאות חמים ועוד. ניתן להזמין את הסיור לקבוצה סגורה או להצטרף לסיור פתוח.

לפרטים נוספים 

החצר מסעדה כשרה בירושליםמסעדת החצר

שף מוטי אוחנה, הבעלים והשף של מסעדת החצר הרכיב במיוחד עבור ימי חול המועד תפריט חדש וכשר לפסח, ללא חשש קטניות. בתפריט:מנות ראשונות: סלט ירושלמי קצוץ (48 ₪), סלט ים תיכוני (56 ₪), סלט אנדיב עם סלק ופירות העונה (58 ₪), חציל קלוי עם טחינת שקדים וראגו בקר (65 ₪), קרפצ’יו בקר עם פיסטוקים מסוכרים, קונפי שום ועלי רוקט (70 ₪), פטה כבדי עוף וכבד אווז עם ריבת עגבניות שרי ושומר (64 ₪), שקדי עגל על סלט טבולה ושקדים קלויים בקרם שורשים ורוטב יין אדום (76 ₪), סשימי טונה אדומה עם שומר ופירות הדר בקרמל ג’ינג’ר וצ’ילי (76 ₪), קרפצ’יו דג ים בוינגרט עם זרעי עגבניות וזוקיני (74 ₪), כבד אווז צלוי על קרם תפוח אדמה ופורטבלה בגריל, עם רוטב יין (110 ₪)

עיקריות: כבדי עוף צלויים ובטטה בציר בקר וסילאן (96 ₪), חזה עוף סו- וויד עם סלט קינואה חמוציות ואגוזים (102 ₪), פרגית צלויה עם ירקות גריל וגרמוטלה (108 ₪), לברק שלם אפוי בתנור ברוטב במיה, עגבניות וערק (130 ₪), פילה דניס וירוקים בשום לימון ופטרוזיליה (125 ₪), סלמון צרוב עם קראסט חרוסת על תפוח אדמה ופטריות (115 ₪), אסאדו עגל ברוטב צ’ימיצ’ורי וירקות מדורה (125 ₪), קדירת בקר ביין אדום וירקות שורש (122 ₪), סטייק אנטריקוט עם ירקות מדורה, רוקט ויין אדום (154 ₪), סינטה ראגו פטריות על קרם שורשים, תרד וציר בקר (148 ₪), סטייק פילה עם פירה תפוחי אדומה, יין אדום וקונפי שום (156 ₪).

בנוסף, ניתן להזמין ארוחת טעימות בעלות של 280 ₪ לסועד, מנת ילדים בעלות של 58 ₪, ושלל תוספות כמו במיה עם עגבניות, פירה תפוחי אדמה, סלט חסה, ירקות צלויים או סלט קינואה בעלות של 18 ₪

לפרטים נוספים

אנג’ליקה

מסעדת השף הירושלמית היוקרתית אנג’ליקה, בבעלותו של שף מרכוס גרשקוביץ, מזמינה לבוא ליהנות מארוחת שף בימי חול המועד פסח עם מגוון מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים כשרים לפסח ללא חשש קטניות וללא שרויה בניצוחו של שף יהונתן שרביט. בתפריט: מה בתפריט?

ראשונות: מרק היום (54 ₪), פטה כבד עם ריבת בצל וקינמון ופיסטוקים גרוסים (64 ₪), טונה צרובה עם קרמל תפוזים, כוסברה, פילה תפוז וקשיו (86 ₪),  סביצ’ה סלמון וטונה אדומה, אבוקדו, בצל סגול צ’ילי ירוק קוסקוס כרובית וליים (78 ₪), סלט אנדיב של חסה סלנובה, סלקים מזוגגים פקאן מסוכר פילה תפוז ובלסמי מצומצם (68 ₪), סלט שקדי עגל עם כוסברה, נענע, צ’ילי, עלי קארי, צנונית, עגבניות שרי ובצל סגול וירוק (82 ₪), כבד אווז ברוטב דובדבני אמרנה ופיסטוק (124 ₪)

עיקריות: פילה דג ים עם ירקות בגריל וסלסה של עגבניות קונקסה (148 ₪), פילה בקר צרוב על הגריל 200 גרם עם קרם שורשים ברוקוליני, בטטה צלויה, פילה כמהין ודמי גלאס ערמונים ובצלי שאלוט (184 ₪), פילה סלמון סו-ויד עם בוקצ’וי, ארטישוק ירושלמי צלוי, סלט וואקמה, קרם תרד ואבקת אצות (138 ₪), סינטה 200 גרם עם תפוח אדמה צלוי בשומן אווז, בוקצ’וי, קרם ארטישוק, גזרים מזוגגים ורוטב יין אדום (158 ₪), חזה אווז צרוב על פירה כמהין קרם גזר צ’יפס קייל אבקת סלק ורוטב דובדבני אמרנה (162 ₪), אנטריקוט 300 גרם עם

פירה תפוחי אדמה, ברולה של מח עצם ורוטב יין (182 ₪), חזה עוף סו-ויד על פירה תפוחי אדמה, כרוב צלוי, גזרים מזוגגים, קרם שורשים אפונת שלג וציר בקר (108 ₪)

קינוחים: טירמיסו, פאדג’ שוקולד, מוס וניל ומנגו, סורבה ארבעה טעמים (54 ₪ לקינוח)

לפרטים נוספים

כנור בכיכר מסעדה בשרית כשרה בירושליםכינור בכיכר

מסעדת השף כינור בכיכר, הממוקמת בלב קומפלקס כיכר המוזיקה בירושלים מזמינה אתכם לארוחת שף יוקרתית בניצוחו של השף הירושלמי קובי קטני, עם כשרות מהודרת וללא קטניות. בתפריט:

ראשונות: סלט אנדיב עם חזה עוף מעושן (62 ₪), פטה כבד (53 ₪), סביצ’ה פרואני של דג ים עם זרעי כוסברה וכמון, בצל חלוט ועשבי תיבול (55 ₪), שקדי עגל מעושנים עם מנגולד ולימון (72 ₪), קרפצ’ו בקר (65 ₪), ומנת פתיחה של שורשים והדרים (58 ₪).

עיקריות: סטייק אנטריקוט עם צ’יפס, שום צלוי ורוט יין (170 ₪), סטייק פרגית עם בצל, תפוחי אדמה על האש ורוטב יין (110 ₪), פילה בקר על פירה ושאלוט (188 ₪), קבב טלה (105 ₪), אסאדו שש שעות עם שפיזים וירקות בגריל (149 ₪), חזה עוף צלוי על הגריל על פירה בטטה (110 ₪), צלעות טלה ברוטב יין אדום עם ירקות בגריל (210 ₪), שניצל וצ’יפס (88 ₪).

לפרטים נוספים

לאכול בבית כמו מחוץ לבית

קייטרינג כשר לפסחאורנג’ קייטרינג, יחד עם השפית מירי זורגר, מציגים תפריט שלנו נראה מדהים וטעים, כמובן שכל המנות הינם בכשרות רבנות ירושלים מהדרין, הרה”ג משה נחשוני שליט״א ורב החברה הרב משה גלבשטיין. הבשרים בכשרות בד”צ עדה חרדית / הרב רובין.
אין תגובות

פרסם תגובה

למענה מיידי