תמונת רקע

חוויה דרום אמריקאית באל ראנצ’ו – הטבריינית הכשרה

שוס יצאת כשר / חדשוס  / חוויה דרום אמריקאית באל ראנצ’ו – הטבריינית הכשרה

אל מסעדת אל ראנצ’ו שבטבריה הגענו בסתם יום רביעי שגרתי באמצע השבוע, לכן כשראינו שהיא מלאה כבר ידענו שמשהו טוב עומד לקרות כאן. העיצוב הדרום אמריקני רמז לנו על העתיד לבוא ובלוטות הרוק החלו לעבוד עוד לפני שהתיישבנו.

מתחילים ברגל ימין

כמו בכל המקומות האיכותיים באמת, ישר כשהתיישבנו קיבלנו סלטים מלוא השולחן בליווי פיתות טריות ואווריריות כל כך עד שכמעט ביקשנו שיארזו לנו קצת לדרך. טחינה, חמוצים, קולסלאו, אפילו חומוס ביתי ומצוין היה שם. הכל היה טרי מאוד, מתובל בטוב טעם וכיפי. התחלה נהדרת.

סלטים באל ראנצ'ו הכשרה בטבריה

חומוס באל ראנצ'ו הכשרה בטבריהאל ראנצ'ו הכשרה בטבריה

למנה ראשונה אכלנו אמפנדס (21), מנה ארגנטינאית של כיסוני בצק מטוגנים. באל ראנצ’ו ניתן להזמין עם בשר, פטריות, תירס או עוף – אנחנו הלכנו על הבשר. מדובר במנה מצוינת של שלוש אמפנדות חמות, שמנמנות ומנחמות.

אמפנדס באל ראנצ'ו הכשרה בטבריה

עיקריות מעולות

לעיקריות הזמנו מושט שלם (79) שניצלה לרמת עשייה מושלמת וזעק טריות בכל ביס.

אמנון באל ראנצ'ו הכשרה בטבריה המשכנו עם פרגיות עסיסיות בתיבול מדויק (79) וחזה עוף ביתי וטעים (69) וסיימנו עם כבד עוף שעשה כבוד לנתח הלא-ממש-מוערך הזה (69).

פרגית באל ראנצ'ו הכשרה בטבריה

חזה עוף באל ראנצ'ו הכשרה בטבריה

כבד באל ראנצ'ו הכשרה בטבריה

כל העיקריות מוגשות עם תוספות ואנחנו נהננו מתפוחי אדמה בסגנון מדורה ומבטטות צלויות.

תפוחי אדמה באל ראנצ'ו הכשרה בטבריה

בטטות באל ראנצ'ו הכשרה בטבריה

כל דבר שהכנסנו לפה היה טרי, טעים ואיכותי, ולאורך כל השהות במסעדה ליווה אותנו שירות נעים ויעיל שהפך את החוויה למושלמת. לקראת סוף הארוחה גילינו שהמסעדה ממוקמת על חורבותיה של העיר העתיקה בטבריה והאבנים השחורות שבקירותיה הן לא רק עיצוב מקורי אלא ממש בזלת עתיקה. גם מסעדה וגם מסע אל העבר!

אל ראנצ'ו הכשרה בטבריה

סיום מתוק

את מעט המקום שעוד נשאר לנו בחרנו להקדיש לקינוח הדרום-אמריקאי המושלם: צ’ורוס. הוא הגיע פריך ונהדר אחרי שכשוך בשמן עמוק ולצידו רוטב טופי ורוטב שוקולד חם. לא הייתם מנחשים שפרווה בחיים.

מאחר והמסעדה נמצאת במיקום מושלם – קרובה לכנרת, לגן הארכיאולוגי ולאזור השופינג של העיר – לא משנה מה תכננתם לעשות בטבריה, כנראה שאל ראנצ’ו תשתלב מצוין בתכנון. אל תוותרו על החוויה הדרום אמריקאית, ולא משנה אם אתם מתחברים יותר לבשר, לסלטים או לקינוחים, בכל מקרה תבואו על סיפוקכם.

לפרטים נוספים

אין תגובות

פרסם תגובה

למענה מיידי