תמונת רקע

חדשוס שבט – חלק שני

שוס יצאת כשר / חדשוס  / חדשוס שבט – חלק שני

כפי שהבטחנו – אנחנו חוזרים עם עוד שבוע של חדשוס טובות מעולם המסעדנות הכשרה!

בדרך לשופינג עוצרים בביסטרו

מתחם הקניות בצומת ביל”ו מתחדש בביסטרו ים תיכוני חדש ומפתה – מסעדת נינה ביאנכה. המסעדה פועלת בניצוחו של איתי עטיה, וכמיטב הסטנדרטים הנוכחים מתהדרת במטבח פתוח שלידו טאבון שמפיץ ניחוחות אפיה מעוררי חושים.

מה אוכלים בביסטרו? סלט בוראטה, בוריק דג ים ודניס קריספי הם רק חלק מההאפשרויות. אחלה דרך לסיים שופינג איכותי.

לפרטים נוספים

מנה במסעדת נינה ביאנכה הכשרה בביל"ו

ניחוחות מהבלקן

שף אייל לביא (מרוקח 37 המיתולוגית והלא כשרה) פותח מסעדה חדשה והפעם כשרה: בלקן. מדובר במסעדה בלקנית כמובן, עם השפעות מיוון ועד קרואטיה ותפריט חלבי.

בתפריט מוקדשת קטגוריה שלמה ל”צלוחיות קטנות וטעימות” בניהן מיקס זיתים מתובלים, אנשובי, ירקות מוחמצים וגבינת פטה צאן. כל צלוחית מתהדרת במחיר מפולפל של בין 15 ₪  ל29 ₪, קו מחירים שבהחלט מאפיין את המסעדה. עוד בתפריט – פיצות, סלטים, דגים בורק ומאפים נוספים. מעניין.

לפרטים נוספים

לא מחכים לפורים – המשתה

בפתח תקווה, עיר הברים הכשרים, נפתח בר קוקטיילים קולינארי וכשר שבא לרענן את ההיצע באזור ולהכניס קצת ירושלים לעיר. ב”המשתה” הדגש הוא על “בר – קולינארי”, הבר מציע תפריט מעניין ומיוחד הכולל למשל שווארמה בלחוח עם טחינה מוקצפת וצ’ירשי או סיגר חלקי פנים מתובל בטעמי ראס אל חנות. כל זה ליד אלכוהול כיד המלך, מיינות משעממים ועד קוקטיילים מיוחדים. אז מה אם יש אדר א’? אנחנו במשתה!

לפרטים נוספים

קוקטייל בבר המשתה הכשר בפתח תקווה

פותחים צהר

ההשגחה של צהר תופסת חזק בראשון לציון ומספר העסקים שעזבו את הרבנות לטובת צהר עומד כבר על תשעה, פי שניים ממה שהיו לפני חצי שנה. בעלי העסקים מעידים כי התנהלות מולם קלה יותר, וצהר מספרת כי ישנה עליה במספר הסועדים במקומות הללו, כך שהציבור מצביע ברגלים.

ולקינוח

מי שעקב אחרי העונה האחרונה של בייק אוף ישראל לא יכול היה לפספס את עידן שחר, הקונדיטור בעל הטאץ’ העיצובי יוצא הדופן. בקרוב פותח עידן מקום חדש וכשר: מסעדת DNA. הקאץ’? כל הקינוחים יהיו פרווה, לצד תפריט צמחוני וטבעוני. עידן ממש לא חושב שזה צריך להטריד אתכם, מה שהופך את זה לממש מסקרן מבחינתנו!

אין תגובות

פרסם תגובה

למענה מיידי