תמונת רקע

חדשוס אדר ב’

שוס יצאת כשר / חדשוס  / חדשוס אדר ב’

אספנו עורכם את כל מה שחדש בקולינריה הכשרה – מהתחדשות בתפריט ועד למקום חדש לחלוטין. בואו להתעדכן בחדשוס אדר ב’:

ביגה בתפריט חורף

רשת בתי הקפה ביגה מתחדשת עם תפריט חורף מסקרן. בין השאר ניתן למצוא בו פילה סלמון ברוטב סויה ותפוזים עם תערובת פטריות צלויות, שום ותרד או פנקייקים עם בננה, קרמל מלוח, גלידת וניל ולוטוס. נשמע מפתה.

לפרטים נוספים

מנה בביגה הכשרה בשרונהההברקות של כינור בכיכר

מסעדת השף הירושלמית כינור בכיכר מציגה גם היא תפריט חדש שבנה השף: קרפצ’יו בקר, ספייר ריבס טלה וברווז צלוי על קרם בטטה הם רק חלק מהאופציות במקום.

לפרטים נוספים

מנה במסעדת כינור בכיכר הכשרה בירושלים

אותנטיות של שף

המסעדה הותיקה “האותנטית” עברה מתיחת פנים והפכה למסעדת שף בשם הקליט “האותנטית החדשה”. עושה רושם שמהמטבח שלה יכולה לצאת כמעט כל מנה, ובתפריט דרים בשלום זה לצד זה פאני פורי במילוי פטה כבד על קרמבל מתוק עם ריבת בצל וסיגר בקר וכבד על משאוויה פיקנטית עם צרמלה וטחינה.

הגיוון בא לידי ביטוי גם במקום עצמו ולא רק במנות – בצהריים והערב מדובר במסעדה, אבל החל מ22:00 עולה דיג’יי ויאללה מסיבה. בימי שישי תוכלו להנות דווקא מקבלת שבת בסגנון יווני, ספרדי או מרוקאי עם תפריט מותאם.

לפרטים נוספים

מנה במסעדת האותנטיות החדשה הכשרה בבאר שבעזוכים ופותחים

אחרי הזכיה בגמר MKR, פותחים יהונתן ואסתר מסעדה חדשה בצפת. במקום מוגש כמובן החומוס שזכה לשבחים, קציצות דגים, ממולאים ועוד כל טוב שביןבישול ביתי למטבח עילי, ממש כמו שלמדו בתוכנית.

כמו בטלוויזיה, למסעדה קוראים אסתר ויהונתן, והכל בה נראה טרי, טעים ועשוי במקום. שווה לבקר.

לפרטים נוספים

מנה ממסעדת יהונתן ואסתר הכשרה בצפת

אסיה בנתניה

בנתניה נפתחה מסעדה חדשה אסייתית ומסקרנת – סושי נורי. כמובן שמוגשים במקום מגשי סושי מגרים, אבל ההפתעה האמיתית מחכה במנות כמו לחמניות מאודות עם כבד אווז צלוי, כוסברה ורוטב טופי, בליווי חמוצים יפניים.

לפרטים נוספים

סושי בנורי הכשרה בנתניההמלונות עוברים לצהר

חמישה בתי מלון עברו לאחרונה לכשרות צהר. הסיבות: מחיר, שקיפות והעובדה שהתעודה האלטרנטיבית מתעסקת רק במטבח ולא מתערבת במוזיקה או בהעדפות אחרות של בעלי המלון, כך שניתן למשל להשמיע מוזיקה בשבת או להציב עץ אשוח בלובי מבלי לקבל הערות מהמשגיח. אנחנו שמחים שיש אלטרנטיבה שלא מערבבת בין הלובי והמטבח, ואתם?

אין תגובות

פרסם תגובה

למענה מיידי