תמונת רקע

הטרנד הקולינארי הבא: קרואסון בשר כשר!

שוס יצאת כשר / חדשוס  / הטרנד הקולינארי הבא: קרואסון בשר כשר!

את קוראסון ארוחת הבוקר כבר כולם מכירים והוא מככב בבתי קפה ובארוחות בקייטרינג: גבינת שמנת, סלמון מעושן, ביצה עלומה וקצת ירקות בתוך הרך הפריך הזה וכולם מרוצים. כשהוא רק הופיע הוא היה חידוש מטורף והזוי, אבל התרגלנו, התאהבנו והיום הוא חלק בלתי נפרד מחיינו.

עכשיו נראה שהשטח הבשיל והגיע הזמן לקחת את הרעיון אל השלב הבא: קוראסון ממולא בשר.

קרואסון בשר אילוסטרציה

מסתבר שאנחנו לא הראשונים שחשבו על הרעיון, והמנה מתחילה לתפוס תאוצה בתפריטים של מסעדות רבות, חלקן אפילו כשרות. כמובן שבגרסה הכשרה נמנעת מאיתנו החמאה, אז מזל שיש עוד עולם מופלא של טעמים שיכולים לחפות על כך.

את המנה המיוחדת מצאנו בבר משתה שנפתח לא מזמן. בבר הפתח תקוואי מגישים קרואסון במילוי בשר, ממרח עשבי תיבול ושום, אסאדו מפורק, עשבי תיבול, בצל, עגבניות שרי, פלפל צ’ילי וצנוניות. כל הטוב הזה יעלה לכם 59 שקלים וילווה מעולה את חווית האלכוהול המעולה של המקום.

עוד אופציה לטעימה נמצאת דווקא בקצה הארץ. מסעדת השף טנדוקה מגישה “אסאדו צרפתי”: קרואסון במילוי אסאדו מעושן לצד פלפלים ועגבניות על הגריל ברוטב מסקרן של חרדל-ווסאבי, בתוספת סלט ירקות מרענן. האסאדו מעושן במשך שעות, הקרואסון נאפה במקום מדי יום וגם הירקות נושאים הבטחה רעננה של טריות. המחיר הוא 55 שקלים – מציאה של ממש בהתחשב בטייטל של מסעדת שף.

מכירים עוד מקומות שמגישים את הטרנד הבא של ישראל? טעמתם כבר? אנחנו מתים לשמוע!

שתפו אותנו כאן ובדף הפייסבוק שלנו!

 

אין תגובות

פרסם תגובה

למענה מיידי