תמונת רקע

בישיק- מסעדה בשרית כשרה במשמר איילון

שוס יצאת כשר / חדשוס  / בישיק- מסעדה בשרית כשרה במשמר איילון

בישיק - מסעדה בשרית כשרה במשמר איילון איילוןחן קליין שלנו אכלה כפי יכולתה והתגלגלה בחזרה הביתה מבישיק – מסעדה בשרית כשרה במשמר איילון שיש בה תחופשת חופש בשרית.

משהו בבישיק המבשלה לקח אותי בתחושה לחופשה בצפון. אולי זו הדרך הירוקה והריקה, אולי חיפוי העץ שבתוך המבנה ואולי שפע הבשר שמזוהה כל כך עם מסעדות רמת הגולן. איך שלא יהיה, הרגשתי שאני מגיעה למבשלה המסקרנת הישר מהצימר בצפון למרות שהיא ממוקמת באמצע הדרך בין ירושלים והמרכז.

הקונספט: אכול כפי יכולתך כאילו אין מחר, מהראשונות והלאה

בבישיק הלכו על קונספט מאוד ברור – ארוחת בשרים “אכול כפי יכולתך” ב250 ש”ח לאדם, וכראוי למקום שקורא לעצמו “המבשלה”, את כל העסק מומלץ להוריד עם הרבה מאוד בירה טובה מהחבית.

במקום מוגשות 4 בירות שונות, ומי שמתקשה לבחור יוכל לקבל מגש עם 4 טעימות. כל בירה נראית, טועמת ומכילה אחוזי אלכוהול שונים, אבל אחרי טעימה כללית אפשר לומר שכולן עדינות יחסית ומתאימות גם למי שבירה היא לא כוס התה שלו.

אל השולחנות מוגשים מיד על ההתחלה סלטי הפתיחה ובטרם סיימנו לצלם הגיעו גם המנות הראשונות. טירונים מתייחסים למנות הפתיחה כמזימה שתפקידה למלא אותם כדי שלא יוכלו לאכול הרבה בשר, אבל המומחים יודעים שזו ההזדמנות לעמוד על טיבה האמיתי של המסעדה. טריות, השקעה, דיוק, כל אלו משתקפים היטב במבחן הסלטים.

במנות הפתיחה והראשונות היו גם דברים משעממים כמו כרוב, לחם וזיתים, אבל גם מנות נהדרות כמו קרפצ’יו סינטה (!), קרפצ’יו סלק, חומוס עם תבשיל אסאדו, עראייס כבש, חציל עם טחינה ובשר, פלאפל ירוק ואיכותי והום פרייז. הכל היה מושלם, מעניין בפה ומעורר תאבון. המלצה שלי – אל תזלזלו בפתיחה בבישיק, יש לה איכויות חשובות לא פחות מלבשר.

הטלה מחכה לכם

אחרי הראשונות קיבלנו את החלק הראשון של מנות הבשר. בצלחת היו ספריבס טלה – צלעות עתירות שומן ורכות להדהים, עוף מעושן מעניין, אסאדו טעים ובריסקט נחמד. פה לא מתחילים בקציצות ומסיימים באנטריקוט כנהוג בז’אנר, כאן תקבלו רק את הטוב ביותר ומההתחלה.

החלק השני הגיע במתקן חימום – חזה אווז, לב אווז, שווארמה הודו, כבד עוף, שיפודי אנטריקוט, נקניקיות מרגז תוצרת בית ופרגית. היצע לא סטנדרטי ולגמרי מעניין. כמובן שהפרגית לא היתה הדבר הכי מיוחד שטעמנו בחיינו, אבל זה לחלוטין התקזז עם הכבד המושלם, חזה האווז הטעים ולב האווז המיוחד.

החלק השלישי הוא סטייקים של אנטריקוט ושיפודי אונטריב עסייסים. במהלך הארוחה מסתובב הגריל-מן ומחלק תוספות למי שרוצה. כאן לא תצטרכו להתחנן כדי לאכול כפי יכולתכם, כאן הבשר יגיע בשיירה! מלבד בשר וסלטים כוללת הארוחה גם נהר של בירות ושתיה קלה – חופשי. אשכרה המקום המושלם לחגוג בו.

קינוח לא הכרחי

את הארוחה חותמים בשתיה חמה ובצלחת מתוקים. יש גם קינוחים בתוספת תשלום, אבל קשה להאמין שתזדקקו להם. תה נענע ועוגיות מזרחיות בהחלט סוגרות את הפינה בצורה מוצלחת.

בישיק המבשלה, שמנוהלת ע”י משפחת בישי, היא ה-מקום למי שמחפש חוויית משתה עמוסת אלכוהול ובשרים – הבירה והבשר זורמים כמו מים, האווירה מרוממת והשירות מעולה. אין ספק שבז’אנר פלטות הבשרים ובז’אנר האכול כפי יכולתך בישיק מצטיינים.

תעודת הכשרות היא של הרבנות אבל כל הבשרים הם ‘חלק’ וחלקם בד”ץ – מוזמנים להתקשר למסעדה ולקבל פרטים מדויקים. ניר בישי, שאחראי על הנתחים, העישונים והישונים ישמח לפרט כל מה שאתם צריכים לדעת.

המקום פתוח בערבי שלישי, רביעי וחמישי וחייבים להזמין בו מקום מראש. את חגיגת השחרור מהצבא / הניצחון בכדורגל / מסיבת הרווקים הבאה אתם עושים בבישיק, ואם התחתנתם עם הבנאדם הנכון, אולי גם את יום הנישואין.

לפרטים נוספים 

אין תגובות

פרסם תגובה

למענה מיידי